10 Isoja Rosamunda perunoita
Ruokaöljyä
Smetanaa
Ranskankermaa
n.600g Lihaa (esim.Sian uunifilettä tai sisäfilettä tms.)
(Pekonia pieninä siivuina)
Sipuli
Iso tomaatti
Puolikas paprika
Mustapippuria, cayennea ja muitakin mausteita
1.Paista liha pihveina ja kuutioi se sitten pieniksi paloiksi
2.Pistele perunoihin haarukalla pintaan reikiä ja sivele ne sitten öljyllä. Laita parunat folioon ja paista uunissa 175c n.1h30min
3.Perunoiden kypsyessä ehdit valmistaa niille täytteen.
4.Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita jääkaappiin odottamaan.
5.Kun perunat ovat pehmeitä, ne ovat valmiita syötäväksi.
6.Jokainen ruokailija voi mielestäni kovertaa perunasta mieleisensä ja täyttää.
Tämä on oikein herkullinen resepti ja kun perunat ovat kuumia niin kylmä soossi mukavasti edes hieman viilentää niitä ja voitte alkaa herkuttelun!