4 muhkeaa paprikaa

500g jauhelihaa

3-4dl keitettyä riisiä

1 taco-maustepussi

sipuli

tulista salsaa maun mukaan ( ehkä n.2dl)

8 kpl cheddar "aamupalaviipaleita"

 

1.Keitä riisit.

2.Leikkaa paprikoista kuppeja niin, että yläosasta jää paprikoille lakki. Poista siemenet ja huuhtele paprikat.

3."Vuoraa" paprikoiden pohjat cheddarjuustosiivuilla, 1juusto/paprika.

4.Paista jauheliha ja sipuli, lisää taco-mausteseos ja salsakastike. Voit halutessasi lisätä vielä erilaisia pippureita tai esim. jalopenoja, mutta vain ,jos pidät erityisen tulisista mauista.

5.sekoita jauhelihaseos ja riisit.

6.täytä paprikat seoksella ja laita päälle vielä cheddarjuustoviipale ja lopuksi paprikalakki päälle.

7.asettele paprikat kattilaan, jossa on vettä noin puoleenväliin paprikoita (voit välillä lisätä hieman vettä, kuitenkin niin vähän ,ettei se roiski paprikoiden sisään) ja kiehuttele miedolla lämmöllä kannen alla n.10-15min.

8.Herkku on valmis syötäväksi. Se ei kaipaa rinnalleen muuta kuin lasin kylmää limua ja lautasen reunalle voi halutessaan heittää lusikallisen ranskankermaa.